torna

Detall de la notícia

Jorge Guerricaechevarría, Christophe Leparc i Jani Thiltges, experts que participaran al projecte "A Sunday in the Country"

La Illes Balears Film Commission i l’ILLENC han confirmat la presència dels professionals de prestigi del panorama audiovisual internacional que participaran al projecte “A Sunday in the Country”, una trobada de joves directors i productors organitzada per l’Acadèmia de Cine Europeu, que tindrà lloc a Campos (Mallorca) del 30 de juny al 3 de juliol. Els tres professionals que assessoraran i compartiran experiències amb els participants durant l’estada són:

  • Jorge Guerricaechevarría, guionista de moltes de les pel·lícules d’Àlex de la Iglesia i Daniel Monzón, i Premi Goya pel guió de “Celda 211”.
  • Christophe Leparc, director general de la Quinzaine des Réalisateurs de Cannes i director de CINEMED, Festival Internacional de Cine Mediterrani
  • Jani Thiltges, fundador de Samsa Film i productor de més de 60 llargmetratges europeusFins aquest dissabte resta oberta la convocatòria per a que quatre cineastes i/o productors de les Illes Balears participin al “A Sunday in the Country”. Per inscriure’s cal enviar un e-mail a info@illesbalearsfilm.com abans del 20 de maig amb la següent documentació en anglès: CV i carta de motivació, enllaç per veure obra anterior i/o teasers de projectes audiovisuals, una foto personal i un dossier amb un projecte en desenvolupament que inclogui un pressupost i pla de finançament.

La trobada és una gran oportunitat per debatre, aprendre, inspirar-se, intercanviar idees i fer nous contactes amb professionals de diferents països europeus, i compleix amb dos dels objectius de la Illes Balears Film Commission: facilitar la coproducció internacional i promocionar les Illes Balears com a espai per a rodatges.

El programa "A Sunday in the Country" s'ha celebrat anualment des de l'any 1995 a països com Alemanya, Polònia, Dinamarca, Àustria, Islàndia, Suècia, Croàcia i Malta, entre d'altres.