torna

Detall de la notícia

Imatge 2933880

Fina Santiago i Iago Negueruela se sumen a la "rebel.lió" del Comerç Just

Els consellers de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, i Treball, Comer i Indústria, Iago Negueruela, s'han sumat  al manifest que les entitats de comerç just de les Illes Balears han llegit a la Plaça de l'Olivar de Palma, en motiu del Dia Mundial del Comerç Just. Enguany el lema triat és “Jo som rebel amb causa. Som Comerç Just. I tu?” un crit a la rebel.lió contra les desigualtat i per injustícia global. D'aquesta manera, a les Illes Balears, igual que es fa a més de 50 països, també celebra aquest dia a través de diverses activitats que s'han organitzat a diferents municipis. Tallers, concerts, degustacions de productes de comerç just, contacontes, teatre familiar i altres accions pretenen explicar a la ciutadania com contribueix el comerç just a fer un món millor i a fer front a regles comercials mundials que consideren injustes i que esclavitzen.

Després de la lectura del manifest, Fina Santiago i Iago Negueruela han fet un recorregut per les paradetes de productes de comerç just que s'han instal.lat a la Plaça de l'Olivar. També hi han estat presents el director general de Cooperació, Antoni Servera, i la directora general de Comerç, i Empresa, Pilar Sansó.

Formen part del Grup de Comerç Just de les Illes Balears la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i les entitats S'Altra Senalla, Casal de la Pau, Càritas Mallorca, Càritas Menorca, Fundació Deixalles, Intermón Oxfam, Finestra al Sud, Shikamoo i Fundación Vicente Ferrer.