Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

El conseller d'Educació i Universitat s'ha reunit amb els directors dels centres concertats de Menorca

El conseller d'Educació i Universitat s'ha reunit amb els directors dels centres concertats de Menorca

Darrera actualització: Fri May 12 10:41:57 CEST 2017

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, de la directora de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda, i el delegat d'Educació a Menorca, Joan Marquès, s'ha reunit aquest dijous amb els directors dels centres concertats de Menorca.

Martí March ha manifestat que aquesta reunió s'emmarca en la política de la Conselleria des de l'inici de la legislatura de dialogar amb tots els agents educatius. En aquest sentit cal recordar que a més de les reunions amb els directors dels centres públics de totes les Illes, també s'han fet reunions amb els directors dels centres concertats de Mallorca i Eivissa.

L'objectiu d'aquestes trobades és facilitar un intercanvi d'informació entre l'administració i els centres. Martí March ha manifestat que "a més d'afavorir el diàleg que nosaltres sempre tenim amb tots els integrants del sistema educatiu de les Illes, la reunió amb els centres concertats és un exemple del que hem afirmat des de l'inici de legislatura: per a nosaltres l’escola concertada és un servei públic i fer aquestes reunions és un símptoma de normalitat".  

Documents

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears