torna

Detall de la notícia

Imatge 2930298

Educació i Ajuntament faran un nou Centre d'estudis per adults (CEPA) a Calvià

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March i el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez anunciaren ahir l’acord al que han arribat les dues institucions per tal de construir un nou centre d’Educació de Persones Adultes (CEPA) al municipi de Calvià.

A l’acte de celebració del 30 aniversari del CEPA Calvià, el conseller d’Educació i Universitat, Martí March va anunciar que l’acord per construir un nou centre s’emmarca dins l’aposta de la Conselleria i del Govern Balear de fer de l’Educació un valor afegit per a la nostra societat. Per això i desprès de dialogar, negociar i de posar tots els emperò damunt la taula finalment Conselleria i Ajuntament faran en els propers anys un nou centre d’Educació de Persones Adultes al municipi de Calvià.

Per la seva part el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez va agrair la sensibilitat i la voluntat de Conselleria i Govern a l’hora de  dotar d’infraestructures de calitat al municipi. A la vegada que va ressaltar l’aposta per l’Educació Pública i per la formació permanent de les persones durant tota la vida. El batle de Calvià va anunciar que en uns dos anys els veïns tindrien un nou centre ubicat a Magalluf on s’impartirien cursos reglats de formació ocupacional o continua i una escola d’adults de calitat.       

Pròximament Conselleria i Ajuntament signaran un conveni per a la construcció del nou CEPA de Calvià. Actualment uns 1.000 alumnes fan classe al centre que aquest curs celebra el seu 30 aniversari.