torna

Detall de la notícia

Imatge 2898303

Programa ADA "Formació en TIC a l'àmbit educatiu"

L’Institut  de la Dona i per  la Igualtat d’Oportunitats (IMIO) ens ofereix  la possibilitat de poder participar en el Programa Ada “Formació en TIC a l’àmbit educatiu”.

El programa Ada, posa en marxa un seguit d'activitats en centres educatius amb la finalitat de promoure l'interès de les nenes i joves en les branques tecnològiques d'estudi.

                       
Aquest programa planteja la vida d'Ada Byron com a fil conductor en el desenvolupament de les activitats, en un procés gradual de motivació i descobriment, seguint els passos d'Ada. Així s’ explorarà i descobrirà des de la seva infància, en la qual va tenir els primers contactes amb una tecnologia florent, i, fins les seves aportacions al món de la tecnologia i de la informàtica

Els tallers van dirigits a l’alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è de primària i 1r d’ESO.

S’ofereixen 4 tallers a les Illes Balears, on a cada taller hi pot participar una classe.

Si algun centre hi està interessat, s’ha de posar en contacte amb na Margalida Cantallops, treballadora social de l’IB Dona al mcantallops@ibdona.caib.es o al 971 17 89 89.

La data màxima per fer la sol·licitud és el 2 de maig. Es tendrà en compte l’ordre d’inscripció.

Podeu ampliar més informació sobre el Programa Ada al següent enllaç: http://www.inmujer.gob.es/areasTematicas/SocInfo/Programas/Ada.htm