Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Jornada de portes obertes de les Unitats docents dels centres socioeducatius de la Fundació s'Estel

Jornada de portes obertes de les Unitats docents dels centres socioeducatius de la Fundació s'Estel

Darrera actualització: Wed Apr 12 17:06:40 CEST 2017

La directora general de Menors i Famílies, Marta Carrió  i la directora de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar, Marta Escoda, han participat avui de la quarta Jornada de Portes Obertes de les Unitats docents adscrites a la Fundació s’Estel. En el decurs de les jornades han tingut l’oportunitat de compartir experiències i de conèixer els projectes educatius que s’hi duen a terme al llarg del curs i que es trobaven representants en diferents ambients.

Aquestes jornades tenen com a objectiu mostrar la tasca formativa i escolar que es fa a les unitats docents dels centres socioeducatius Es Pinaret, Es Mussol i Es Fusteret, que compta amb una plantilla de 16 docents i a on assisteixen alumnes internats a aquests centres.

Unitats docents adscrites als tres centres socioeducatius

Actualment, les Unitats docents adscrites als tres centres socioeducatius donen cobertura educativa a uns 220 alumnes, en diferents règims d’estada als centres i mesures judicials (interns, semiobert o llibertat vigilada) i s’hi imparteixen estudis d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat, Formació Professional Bàsica, Cicles Formatius de Grau Mitjà, Certificats de Professionalitat i cursos d’Alfabetització Funcional. Les unitats docents estan adscrites a la Fundació s’Estel, que depenen de la Conselleria de Serveis Socials i que és l’entitat que gestiona els tres centres socioeducatius, mentre que el personal docent és adscrit a la Conselleria d’Educació i Universitat, que també es fa càrrec del material, mobiliari escolar i equipament de les aules educatives.

La tasca formativa / escolar d’aquestes unitats docents adscrites a la Fundació s’Estel, compren des de la valoració, l’estudi i l’adaptació del currículum a les necessitats i capacitats de cada un dels alumnes a la creació d’un projecte educatiu propi que té un objectiu final: promoure l’èxit de tot l’alumnat implicat.

Documents

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears