torna

Detall de la notícia

Imatge 2892056

Educació millorarà l'accessibilitat del CEIP Sa Blanca Dona a Eivissa

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears. Avui el BOIB publica la licitació d‘una nova obra, concretament el projecte de supressió de barreres arquitectòniques del CEIP Sa Blanca Dona d’Eivissa. Aquesta obra surt a licitació per més de 135.000 euros.

Millora de l’accessibilitat al CEIP Sa Blanca Dona a Eivissa

L’obra de supressió de barreres arquitectòniques i de millora d’accessibilitat al CEIP Sa Blanca Dona a Eivissa ha sortit avui a licitació per 135.334€ i té un termini d’execució de 4 mesos.

El projecte de millora d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques inclou les següents actuacions als diferents àmbits:

Obra a l’exterior:

- Es preveu l’execució d’una nova rampa per resoldre l’accessibilitat a l’entrada, així com una nova rampa a la zona del porxo i la modificació d’una escala exterior amb la incorporació d’un graó que queda aïllat.

Millores a l’interior del centre:

-Prèvia demolició d’una petita part de l’edifici d’unió i unes escales exteriors adossades, el projecte preveu l’ampliació del volum romanent per tal d’incorporar un ascensor amb les corresponents zones comunes que inclouen una escala interior.

-També esta prevista la demolició de l’actual bany adaptat de l’aula UEECO per tal de crear-ne un de nou.

 

Una vegada publicat al BOIB totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació per a la millora de l'accessibilitat del centre és una de les obres previstes al Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes per tal de respondre de manera ordenada i objectiva a les nombroses necessitat estructurals que presenten els centres educatius de Balears.