Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

270 alumnes de les Illes Balears participaran a la final territorial de The Fonix. 9è Concurs d'Anglès Interescolar

270 alumnes de les Illes Balears participaran a la final territorial de The Fonix. 9è Concurs d'Anglès Interescolar

Darrera actualització: Wed Apr 05 13:54:26 CEST 2017

Un total de 270 alumnes de les Illes Balears participaran el dissabte 29 d’abril a la final territorial de la convocatòria 2017 de The Fonix. 9è Concurs d’Anglès Interescolar. D’aquests 270 alumnes, 200 són de Mallorca, 20 de Menorca i 50 d’Eivissa i de Formentera. Aquest concurs, organitzat per International House Palma, l’Instituto de Idiomas de Ibiza i la Cambridge University Press, té lloc a les Illes Balears d’ençà del 2009 i compta amb el suport de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

Aquesta iniciativa, que pretén millorar l’aprenentatge de la llengua estrangera entre l’alumnat de nivells no universitaris, s’adreça a alumnes de primària (5è i 6è), ESO (de 1r a 4t), batxillerat (1r i2n) i cicles formatius de grau mitjà i grau superior. A la fase final territorial hi han arribat els alumnes que han estat escollits pels seus propis centres. Cal remarcar que uns 6.000 alumnes de més de 60 centres educatius de les Illes Balears hi han pres part.

La prova de la fase final territorial tindrà lloc el dissabte 29 d’abril a les 12 h als següents llocs:

  • CEP Palma Jaume Cañellas Mut (C/ de Gregorio Marañón, s/n – Palma).
  • CEP Eivissa (C/ Via Púnica, 23, baixos dreta – Eivissa).

L’objectiu de The Fonix és complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de les Illes Balears i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears