torna

Detall de la notícia

Imatge 2877440

Èxit de públic i participació, amb prop de 300 nedadors, en el Campionat d'Espanya de Natació en Edat Escolar, a Son Hugo

Dissabte i diumenge s'ha celebrat a les piscines Son Hugo de Palma el III Campionat d’Espanya de Natació en Edat Escolar que ha acollit nombrós públic per seguir l'alta participació de nedadors i nedadores en un campionat que enguany ha integrat la natació adaptada.

Enguany, el Campionat d’Espanya de Natació en Edat Escolar l'ha organitzat el Govern de les Illes Balears conjuntament amb la Reial Federació Espanyola de Natació, la Federació Balear de Natació, la Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears, i l’Institut Municipal d’Esport de l’Ajuntament de Palma, convocats pel Consejo Superior de Deportes. L'esdeveniment esportiu ha estat del més alt nivell, amb representació de nedadors i nedadores de totes les Comunitats Autònomes.

Durant els dos dies, i en un total de 30 proves, hi han participat 298 nedadors de les 17 Comunitats Autònomes, dels quals 145 són nedadors, nascuts entre el 2003 i 2004, i 153 nedadores, nascudes entre el 2004 i 2005. De les Illes Balears hi han participat un total de 20 nedadors, 10 homes i 10 dones, i un d'ells de natació adaptada, que enguany s'ha integrat en el campionat.

La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, i el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, han assistit a les proves d'aquest cap de setmana i al lliurament de trofeus, el diumenge migdia.