Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

II Jornades d'Educació Emocional. Conèixer el cervell per educar: la neurociència

II Jornades d'Educació Emocional. Conèixer el cervell per educar: la neurociència

Darrera actualització: Tue Mar 28 13:36:45 CEST 2017

Els passats dies 24 i 25 de març varen tenir lloc en el teatre del centre concertat Sant Francesc de Sales de Ciutadella les II Jornades d’Educació Emocional. Conèixer el cervell per educar: la neurociència. Organitzades pel CEP de Menorca i obertes a docents, famílies i altres membres de la comunitat educativa, comptaren amb la participació de més de 400 persones. Les jornades varen esser inaugurades per la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda; el delegat territorial d’Educació a Menorca, Joan Marqués, i la directora del CEP de Menorca, Caterina Antonio.

Durant el transcurs de les jornades es varen dur a terme quatre conferències: Tranformar l’educació és possible: per una mirada integral de la persona, a càrrec de Xavier Aragay; Intel·ligència social i emocional, a càrrec de Tomeu Barceló; Neurociència i educació emocional, a càrrec de Rosa Casafont, i Formación, fortaleza mental y valores: claves de una nueva era, a càrrec de Javier Iriondo.

Les jornades es varen cloure amb una taula rodona, on cada un dels ponents va expressar les seves conclusions. Els assistents mostraren la seva satisfacció per l’experiència viscuda i compartida al llarg d’aquests dos dies.

Documents

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears