torna

Detall de la notícia

Imatge 2875481

Educació traurà a concurs de mèrits les 6 places de docents en camps d'aprenentatge de les Illes Balears

A la Mesa Sectorial d’Educació celebrada avui un dels punts que s’ha presentat als sindicats és la resolució de la directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez que aprovarà la convocatòria pública per cobrir, en comissió de serveis, les places de docents en camps d’aprenentatge de les Illes Balears.

Es tracta de la primera passa en compliment del compromís anunciat per el conseller d’Educació i Universitat, Martí March de modificar el model de contractació dels assessors docents mitjançant un concurs de mèrits. La finalitat és la d’estabilitzar de forma progressiva i al llarg de la legislatura, aquestes places que actualment són de lliure designació.

La resolució que es publicarà al BOIB en els propers dies, és per cobrir, en comissió de serveis, 6 places de docents en els camps d’aprenentatge de les Illes Balears. Aquesta convocatòria pública inclou també el barem de mèrits necessaris perquè el cos de mestres i de professors de secundària puguin accedir a les places.

La relació de places que s’aprova és la següent:

  • 3 places per Mallorca -1 per el camp d’aprenentatge Es palmer a  Campos, 1 per el camp d’aprenentatge d’Orient/Binifaldó a Bunyola i 1 per el camp d’aprenentatge de Son Ferriol a Palma
  • 1 per Menorca - 1 plaça per el camp d’aprenentatge del Far de Cavalleria a Es Mercadal
  • 1 per Evissa - 1 plaça per el camp d’aprenentatge de Sa Cala a sant Joan de Labritja
  • 1 per Formentera- 1 plaça més per el camp d’aprenentatge de Formentera a Sant Francesc

Al barem de mèrits es tindrà en compte l’experiència professional, la formació, les titulacions universitàries i les publicacions dels aspirants.

Aquests 6 llocs de feina es cobriran mitjançant un concurs de mèrits, un procediment que garanteix igualtat, mèrit, capacitat i transparència a tots els que es presentin.