torna

Detall de la notícia

Presència de les Illes Balears en el mercat del Festival de Cine de Màlaga

El mercat audiovisual Spanish Screenings - Màlaga de Cine, que se celebra a la ciutat andalusa els dies 20, 21 i 22 de març, comptarà enguany amb presència de les Illes Balears. Per una banda, hi assistirà el gerent de l’Associació de Productores de les Illes Balears (APAIB), Toni Triay qui, amb el suport de la Illes Balears Film Commission, farà una prospecció de mercat i promocionarà els projectes i produccions balears que cerquen distribució internacional i/o coproductors.

Per altra banda, també hi assistiran Cesc Mulet, director i productor de La Perifèrica, com a convidat al fòrum de coproducció “Uruguay Audiovisual”; i Pedro Barbadillo com a director del documental “La dansa de Formentor”, sobre l’escriptor Camilo José Cela i produït per Tresques.

Spanish Screenings - Màlaga de Cine és un mercat per a la promoció i venda de cinema espanyol, que l’any 2017 celebra la seva XI edició en col·laboració amb el Festival de Cinema Espanyol de Màlaga. Durant tres dies es programen nombroses activitats, trobades i taules al voltant de la indústria audiovisual.

La Illes Balears Film Commission forma part de l’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC) de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports.