torna

Detall de la notícia

Imatge 2872713

El Palau de Congressos de Palma respon a una aposta del Govern per un turisme de qualitat

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha visitat les instal·lacions del Palau de Congressos de Palma, acompanyada del vicepresident, Biel Barceló. Armengol ha expressat la seva satisfacció per poder comprovar in situ com “l’esforç de les institucions i, per tant, de totes les ciutadanes i els ciutadans, ha fet possible enllestir aquesta infraestructura de tan alt nivell, que contribuirà a consolidar l’activitat turística fora de la temporada alta amb un turisme de qualitat”.

“Quan es fan les coses amb rigor –ha afegit la presidenta- és possible tirar endavant projectes, des de la col·laboració entre institucions. Amb el Palau hem aconseguit, en poc més d’un any i mig, allò que molts pensaven que no es podria fer”.

L ’entrada en funcionament del Palau de Congressos de Palma, prevista per al dia 1 d’abril, respon a una aposta de l’Executiu balear i l’Ajuntament de Palma “per un turisme de més qualitat que pot deixar més beneficis per a les Illes”, en la línia que ho fan també les empreses del sector.

 En aquest sentit, Armengol ha volgut agrair a l’empresa concessionària (Melià Hotels International) el seu compromís, “que aporta solidesa a aquest projecte, que de ben segur, i tal com afirmen els seus gestors, es convertirà en un dels millors palaus de congressos d’Europa”.

 La presidenta ha volgut destacar també la importància que la nova infraestructura adquirirà pel que fa a la “programació d’altres esdeveniments que es podran realitzar a les seves instal·lacions, afegint així un element més d’atracció cap a un públic interessat en la cultura”.

Avui dematí han visitat també el Palau de Congressos la consellera de presidència, Pilar Costa, i el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela.