Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Recepció del conseller d'Educació i Universitat als participants mallorquins dels Spainskills 2017

Recepció del conseller d'Educació i Universitat als participants mallorquins dels Spainskills 2017

Darrera actualització: Fri Mar 10 10:25:25 CET 2017

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, acompanyat de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, va rebre ahir, 9 de març, els alumnes, coordinadors i professors de Mallorca que varen  participar de la competició nacional de formació professional Spainskills 2017.

En total, hi varen competir 14 alumnes de 10 centres de les Illes Balears, quatre dels quals aconseguiren medalla: Miquel Sastre Morell i Martí Andreu Villalonga, del CIFP Joan Taix de sa Pobla, medalla de plata en la modalitat de Jardineria paisatgística; Xavier Amengual Quesada, de l’IES Juníper Serra de Palma, medalla de plata en la modalitat de Carrosseria, i Miguel Ángel Bauzá Puigdemont, de l’IES Juníper Serra de Palma, medalla de bronze en la modalitat de Pintura de l’automòbil. 

Aquests alumnes varen esser els guanyadors de les seves modalitats als Balearskills que varen tenir lloc a 5 centres educatius de Mallorca del 21 al 25 de novembre passat i que varen comptar amb la participació de 60 alumnes de 22 centres de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Documents

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears