torna

Detall de la notícia

Imatge 2858141

Nova licitació: Educació millorarà l'accessibilitat de l'IES Llorenç Garcías i Font a Artà

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears. Avui el BOIB publica la licitació d‘una nova obra, concretament el projecte de supressió de barreres arquitectòniques de l’IES Llorenç Garcías i Font d’Artà. Aquesta obra surt a licitació per quasi 194.000 euros.

Millora de l’accessibilitat a l’IES Llorenç Garcías i Font d’Artà

L’obra de supressió de barreres arquitectòniques i de millora d’accessibilitat a l’IES Llorenç Garcías i Font d’Artà ha sortit avui a licitació per 193.998€ i té un termini d’execució de 4 mesos.

L’objecte del projecte és la millora de l’accessibilitat, consistent en les actuacions següents:

· Exterior de l’accés principal: S’ha d’adaptar la rampa d’accés i s’ha de corregir l’alçada del timbre d’accés.

· Edifici 1: S’ha d’eliminar la rampa existent i reconstruir les escales, a la vegada que s’ha de modificar la jardinera per a millorar el pas. S’adapta el mostrador de secretaria, un bany de professors i es col·loca un departament adaptat en planta baixa. També està prevista la substitució de les portes exteriors i d’accés al bar. La  construcció d’una rampa exterior a la sortida d’emergència adaptada i l’adaptació al Decret del tasser del bar

· Exteriors entre l’edifici 1 i l’edifici 2: Es substitueix l’actual salva escales, que no està operatiu, per un itinerari amb rampes cobertes.

· Edifici 2: En aquesta estructura s’adapta un lavabo i es realitza una sortida exterior adaptada mitjançant una rampa.

· Edifici 3: Es realitzarà la posada en funcionament de l’ascensor existent i s’habilitarà una sortida exterior adaptada mitjançant una rampa.

· Exteriors-connexió amb les pistes esportives: Es realitzen dos itineraris accessibles pe arribar a les dues zones de pistes esportives.

Una vegada publicat al BOIB totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació. 

Aquesta actuació per a la millora de l'accessibilitat del centre és una de les obres previstes al Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes per tal de respondre de manera ordenada i objectiva a les nombroses necessitat estructurals que presenten els centres educatius de Balears.