Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

La consellera de Salut rep els representants de la Societat Espanyola de Contracepció

La consellera de Salut rep els representants de la Societat Espanyola de Contracepció

Darrera actualització: Thu Mar 09 09:48:13 CET 2017

La Societat Espanyola de Contracepció (SEC) és una societat científica i professional sense ànim de lucre de la qual formen part metges, i que té per objectiu l’estudi i la promoció de l’ús de mètodes anticonceptius eficaços i segurs, així com millorar la salut sexual i reproductiva de la dona a Espanya.

Durant la trobada, Ortiz i Molina han explicat que la SEC du a terme campanyes de conscienciació per evitar embarassos no desitjats i per prevenir malalties de transmissió sexual, especialment entre els grups de població més sensibles.

La consellera de Salut ha agraït la feina d’educació i prevenció que desenvolupa aquesta entitat i la col•laboració total que ofereixen per treballar de manera conjunta en aquesta matèria.

Gómez ha declarat, així mateix, que és important sumar esforços entre l’Administració i les associacions i societats científiques per posar en marxa accions que promoguin l’ús del preservatiu i de mètodes anticonceptius entre la població, a fi de fomentar la pràctica de sexe segur entre els col•lectius de risc, especialment entre els joves, per evitar embarassos no desitjats i per millorar la salut sexual i reproductiva de les dones.

En aquest sentit, Patricia Gómez ha explicat als representants de la SEC que, entre altres programes, la Coordinació Autonòmica de VIH/Sida i Infeccions de Transmissió Sexual, en col•laboració con la Conselleria d’Educació, desenvolupa programes d’educació sexual en els centres educatius de les Illes Balears, com ara el programa “Sexe segur i responsable” o la Consulta Jove.

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears