Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

El secretari general d'Universitats ha visitat la facultat de Medicina de les Illes Balears

El secretari general d'Universitats ha visitat la facultat de Medicina de les Illes Balears

Darrera actualització: Thu Mar 09 14:11:12 CET 2017

El secretari general d’Universitats, Jorge Sainz, ha visitat avui la Facultat de Medicina de les Illes Balears convidat per la Conselleria d’Educació i Universitat. A la visita ha manifestat sentir-se “molt impressionat pels espais i la tecnologia”, a més ha volgut “felicitar especialment els estudiants per haver accedit en aquests estudis que són els que necessiten notes més altes d’accés dins el sistema públic”. En el decurs de la visita, el representant ministerial ha estat acompanyat de representants de les conselleries d’Educació i Universitat i Salut, a més de la Universitat de les Illes Balears i de l’equip directiu de la facultat.

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha agraït a Jorge Sainz la seva visita i també la col·laboració del Ministeri per a que aquests estudis siguin avui una realitat. “Estic content de veure aquesta facultat oberta, el que esta fent, els seus equipaments, la satisfacció dels estudiants per la docència oferida. Volem que sigui una facultat excel·lent i pensam que la col·laboració entre consellleries, uib i ministeri és clau per a fer-ho possible. Aquests estudis són una opció estratègica del Govern de cara a millorar la qualitat sanitària, la de l’oferta educativa i la de la investigadora”.

Per la seva banda, la consellera de Salut, Patrícia Gómez, a més d’agrair la visita del secretari ha recordat que “fa un any estàvem pendents de l’autorització per a posar en marxa aquesta facultat. Ha estat fruit de l’esforç de moltes administracions”. Gómez ha fet referència al Dia de la Dona ja que aquesta facultat té un nombre molt important de dones entre l’alumnat. La consellera ha destacat “les excel·lents instal·lacions, la tecnologia puntera i el material de primer nivell amb els que compta la facultat” i ha manifestat que “estam segurs que comptarem amb excel·lents professionals per al dia de demà que contribuiran a  una millor sanitat pública”.

En el decurs de la seva visita Jorge Sainz ha visitat les instal·lacions de la UIB i s’ha reunit amb el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet.

Documents

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears