Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Activitat de formació: Educar i acompanyar l'alumnat de formació professional bàsica. Claus d'èxit i qualitat

Activitat de formació: Educar i acompanyar l'alumnat de formació professional bàsica. Claus d'èxit i qualitat

Darrera actualització: Wed Mar 08 11:49:50 CET 2017

Ja s’ha obert la inscripció per a la formació “Educar i acompanyar l'alumnat de formació professional bàsica. Claus d’èxit i qualitat”, un espai per conèixer i compartir recursos i bones pràctiques per a facilitar la tasca educativa als programes de formació professional bàsica.

Aquesta activitat de formació, organitzada pel Servei de Formació del Professorat, tindrà lloc en el CEP Jaume Cañellas Mut de Palma (del 27 de març al 10 d’abril), CEP d’Eivissa (del 29 de març al 12 d’abril) i CEP de Menorca (Maó i Ciutadella, del 30 de març al 12 d’abril).  

La formació s’adreça primerament a professors tutors d’aquests estudis i, després, a la resta de professors que hi imparteixen classes. Alguns dels continguts que s'hi tractaran tenen a veure amb actituds, eines i recursos específics per treballar amb l'alumnat d'FPB. Es dedicarà un espai significatiu a mostrar i a compartir experiències d'èxit i bones pràctiques. Les convocatòries per a Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera ja es poden consultar al Portal del personal. Aquesta proposta de formació començarà la darrera setmana de març i tindrà una durada de 20 hores.

Termini d’inscripció

  • Del 2 al 12 de març de 2017 (Mallorca).
  • Del 3 al 14 de març de 2017 (Menorca i Eivissa-Formentera).
  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears