torna

Detall de la notícia

Imatge 2840100

Surt a licitació l'obra de millora de l'IES Calvià per més de 215.500 euros

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears. El passat cap de setmana es va publicar la licitació d'una nova obra al BOIB del dissabte (25/02/2017), concretament el projecte de supressió de barreres arquitectòniques de l’IES Calvià. Aquesta obra surt a licitació per més de  215.500 euros.

Millora de l’accessibilitat a l’IES Calvià

L’obra de supressió de barreres arquitectòniques i de millora d’accessibilitat a l’IES Calvià de Mallorca ha sortit a licitació per 215.502€ i té un termini d’execució de 6 mesos.

El projecte té previstes les següents actuacions:

-          Construcció de noves rampes en els diferents edificis i pistes, així com la modificació d’algunes existents.

-          Instal•lació d’un ascensor a l’edifici B.

-          Disposició d’un bany-vestidor a l’edifici A i d’un altre que pugui ser utilitzat pels usuaris dels edifici B i C.

-          Plaça d’ aparcament accessible.

-          Canvi de poms de les portes dels espais docents dels edificis B, C i D.

-          Eliminació  del desnivell que hi ha al porxo d’accés a l’edifici, conseqüència de diferents assentaments del paviment.

Una vegada publicat al BOIB totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació per a la millora de l'accessibilitat del centre és una de les obres previstes al Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes per tal de respondre de manera ordenada i objectiva a les nombroses necessitat estructurals que presenten els centres educatius de Balears.