torna

Detall de la notícia

Imatge 2802257

La consellera de Salut rep els Reis Mags en els hospitals d'Inca i Son Llàtzer

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha acompanyat els Reis Mags d’Orient en el recorregut per l’Hospital Comarcal d’Inca i l’Hospital Son Llàzter.

A primera hora del matí, les Majestats d’Orient han arribat a l’Hospital Comarcal d’Inca carregades de regals per als més petits. Hi han estat rebuts per la consellera; per la gerent de l’Hospital, Soledad Gallardo; pel director mèdic, Nofre Pons, i pel director de gestió, Xisco Ferrer.
Tota la comitiva ha fet el recorregut per l’àrea d’hospitalització de Pediatria i han repartit regals a cada un dels nins i nines ingressats.

A mitjan matí, els Reis d’Orient han arribat amb els sacs plens de regals a l’Hospital Son Llàtzer, on també esperaven la seva arribada amb il•lusió tots els nins hospitalitzats. La consellera de Salut i els subdirectors assistencials de l’hospital, Inmaculada Ros i Jaume Vila, han acompanyat la comitiva reial en tot el recorregut per l’àrea d’hospitalització de Pediatria.
Els Reis d’Orient visiten cada any tots els hospitals públics de les Balears per repartir regals i molta d’il•lusió entre tots els infants que per problemes de salut han de romandre ingressats el Dia dels Reis.