torna

Detall de la notícia

Imatge 2802230

Els Reis d'Orient han acudit a l'Hospital de Manacor per repartir-hi il·lusió i regals

Els Reis d’Orient s’han desplaçat a l’Hospital de Manacor, on han estat rebuts per la consellera de Salut, Patricia Gómez, juntament amb el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i la gerent de l’Hospital, Catalina Vadell, que els han acompanyat en la visita per tot el centre hospitalari.

En primer lloc, la comitiva reial ha repartit regals als infants ingressats a la planta segona, on s’ubiquen les habitacions de pediatria i obstetrícia. Els menuts i els seus familiars han rebut la visita amb alegria i il•lusió i han gaudit una estona de la companyia. Els infants han mostrat sorpresa en rebre els regals i han estat molt animats perquè els Reis d’Orient han fet una aturada al seu camí per fer més agradable l’estada hospitalària, en la qual han aconseguit treure’ls un somriure en uns dies tan assenyalats.

Seguidament, Ses Majestats Gaspar, Melcior i Baltasar han visitat la zona de Consultes Externes i també el Servei d’Urgències i les altres plantes de l’Hospital, on han volgut acostar-se als pacients i al personal de l’Hospital per repartir regals, alegria i molta il•lusió. Aquest ha estat un petit avanç de la nit més màgica per als infants, als quals  han desitjat “que milloreu i molt prest pugueu tornar a ca vostra”.

La gerent de l’Hospital ha agraït un any més la visita i ha desitjat sobretot salut i que es compleixin les millores que permetin als professionals mantenir la línia d’excel•lència, tal com els pacients mereixen.