torna

Detall de la notícia

Imatge 2802191

La consellera de salut agraeix als professionals de Son Espases i de l'Hospital General l'alegria i la dedicació per fer el Nadal més agradable als pacients

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha agraït avui als professionals de Son Espases i de l’Hospital General la seva dedicació, calidesa i alegria per fer el Nadal més agradable als pacients ingressats.

Gómez, acompanyada pel director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i per la gerent de Son Espases, María Dolores Acón, ha visitat avui els betlems i la decoració nadalenca força original que han elaborat els treballadors dels diferents serveis i àrees del centre amb la col•laboració dels pacients.

Betlems creats amb una gran varietat de materials, amb diferents temàtiques —com ara el fons marí o la ciutat— adornen els passadissos de Son Espases i fins i tot àrees destinades a determinades proves radiològiques infantils, tot amb l’objectiu de fer més agradable l’estada a l’hospital.

Després, Gómez, Fuster i Acón han visitat l’Hospital General, on els ha rebut el subdirector mèdic, José María Carbonero, i on han gaudit de les nadales que tradicionalment canta en aquest centre la Coral Universitat de les Illes Balears. També aquí han pogut visitar el betlem que ha resultat guanyador del primer premi del tradicional concurs de naixements que ha organitzat Son Espases.