torna

Detall de la notícia

Imatge 2848777

L'IBAVI col·labora activament amb 24 institucions i entitats que desenvolupen activitats socials

L’Institut Balear de la Vivenda té en marxa col·laboracions amb 24 associacions socials i institucions públiques per contribuir a les tasques socials que aquestes entitats duen a terme dintre de diferents àmbits d'acció.


Així doncs, l'IBAVI, a més de gestionar habitatge per acollir aquells que més dificultats tenen per accedir-hi, també contribueix activament amb altres tasques socials que desenvolupen aquestes entitats. La col·laboració es basa en l'aportació, per part d'IBAVI, de pisos del seu parc d'habitatge social en propietat.

En total són 144 els pisos que l’Institut Balear de l’Habitatge ha cedit a 7 ajuntaments i 17 entitats sense ànim de lucre.

Els acords actualment vigents són amb els ajuntaments d’Andratx, Inca, Lloseta, Maó, es Castell, sa Pobla i Eivissa.

D’altra banda, es col·labora amb Amadip, APNAB (Associació de Pares de Nins Autistes de Balears), Associació d’Amics del Poble Sahrauí, Associació Benèfica Club Elsa, Complex Hospitalari de Mallorca, Dislèxia i Família (DISFAM), FACCA, Fundació Aldaba, Fundació Sant Joan de Déu Serveis Socials de Mallorca, Fundació s’Estel, Fundació Tutelar Demà, GREC (Grup d’Educadors de Carrer), Institut Balear de la Dona, Institut Mallorquí d’Afers Socials, Patronat de l’Agrupació Pro Minusvàlids Psíquics, Patronat Obrer Sant Josep i ASPROM (Associació Balear de Persones amb Discapacitat Física).