torna

Detall de la notícia

Imatge 2801812

Surt avui a licitació la millora de l'accessibilitat del CEIP Can Misses a Eivissa

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears. Avui es publica al BOIB la licitació del projecte de supressió de barreres arquitectòniques del CEIP Can Misses a Eivissa. Aquesta obra surt a licitació per quasi 160 mil euros.

Millora de l’accessibilitat al CEIP Can Misses a Eivissa 

L’obra de supressió de barreres arquitectòniques i de millora d’accessibilitat al centre Can Misses d’Eivissa surt a licitació avui, per 159.506€ i té un termini d’execució de 4 mesos. Les obres es faran durant les vacances d’estiu.

El projecte inclou les següents actuacions:

- Execució d’una nova rampa a l’entrada del centre.

-Col•locació d’un ascensor adaptat junt al nucli de banys.

- Reforma d’un nucli de banys de planta baixa i de la primera planta que inclou l’execució d’un bany adaptat en planta baixa.

-Actuacions de millora de l'accessibilitat als exteriors: amb l’execució de una nova rampa d’accés a la zona de jocs infantils i quatre noves superfícies inclinades.

Una vegada publicat al BOIB totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació. 

Aquesta actuació és una de les obres previstes al Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes per tal de respondre de manera ordenada i objectiva a les nombroses necessitat estructurals que presenten els centres educatius de Balears.