torna

Detall de la notícia

Imatge 2799673

La Direcció General de Política Lingüística, mitjançant l'ILLENC, organitza, de nou, cursos per a pares i mares no catalanoparlants

El 2017 comença amb novetats formatives pel que fa a l’aprenentatge de la llengua. La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports posa a l’abast dels ciutadans més recursos per afavorir la formació i també la integració de les persones nouvingudes.

En concret, aquest pròxim dilluns 9 de gener comencen uns cursos de llengua catalana adreçats als pares i mares no catalanoparlants dels alumnes dels centres de les Illes Balears. Aquests cursos, organitzats per l’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC), tenen l’objectiu d’ajudar els pares i mares a obtenir uns coneixements bàsics de català que els permetin entendre les comunicacions del seu centre escolar.

Els cursos, d’una durada de 40 hores, es duen a terme als mateixos centres on els pares i mares tenen matriculats els fills. En total se’n fan set a Mallorca, tres a Palma, dos a Llucmajor, un a Calvià, un a Manacor; i un altre a Ciutadella.

Aquesta activitat complementa els tallers per a joves nouvinguts que ja es van dur a terme l’estiu passat i que enguany també es preveu d’organitzar.