torna

Detall de la notícia

Imatge 2795285

Dilluns 9 de gener comença la inscripció als cursos de llengua catalana que es duran a terme entre febrer i maig

La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, a través de la Direcció General de Política Lingüística, i concretament de l’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (Illenc), posa en marxa la segona convocatòria dels cursos generals de llengua catalana de tots els nivells (A1, A2, B1, B2, C1 C2 i LA).

Cal destacar que en aquesta segona convocatòria ha augmentat el nombre de municipis que ofereixen cursos de català. Aquesta vegada els cursos es faran a Palma, Bunyola, Calvià, Eivissa, Inca, Llucmajor, ses Salines i Valldemossa.

El termini de matrícula és de dilluns 9 a dimarts 24 de gener de 2017, i els cursos comencen la setmana del 6 de febrer i acaben la setmana del 22 de maig de 2017.

Cal recordar que l’oferta formativa (més de cinquanta cursos) s’ofereix tant en la modalitat presencial, semipresencial o a distància.

Pel que fa als cursos de la primera convocatòria, d'octubre 2016 a febrer 2017, aquests es duen a terme a Palma, Inca, Llucmajor, Eivissa i Sant Antoni de Portmany, i hi ha inscrits més de 1.500 alumnes.

Podeu trobar tota la informació detallada a la pàgina web d'Illenc (fins ara, Institut d'Estudis Baleàrics): www.illenc.cat