torna

Detall de la notícia

Imatge 2778049

Educació suspèn les classes avui i demà als municipis de Campos, Algaida, Porreres, Ses Salines, Puigpunyent i Llucmajor

Aquest matí, degut a les dificultats de circulació derivades de les condicions meteorològiques, la Conselleria d’Educació i Universitat ha suspès les classes als centres educatius de Campos, Algaida, Porreres, Ses Salines, Puigpunyent i a la localitat de Llucmajor, a Mallorca.

Els centres han avisat les famílies per a que recollissin a més de 5.800  infants i en el cas que això no ha estat possible han quedat al centre, atesos pels professors. Per als alumnes amb transport escolar s’han cercat rutes alternatives.

Degut al fort temporal, a la previsió de pluges a les pròximes hores i per prudència, las classes continuaran suspeses demà, dimarts, en aquests municipis.

També s’han suspès les classes d’horabaixa del Conservatori de Mallorca.

Per altra banda, a Eivissa s’han suspès les classes al CEIP de Santa Agnès degut a problemes derivats d’un embós al desguàs del terrat.

Quant a la resta de centres educatius, no s’han detectat problemes destacables que impedeixin el desenvolupament de les classes.

La Conselleria manté un contacte continu amb els municipis i en aquests moments estem  pendents dels resultats de la reunió que esta prevista per les 13.30 hores amb Emergències.