torna

Detall de la notícia

Imatge 2755248

Jornades d'Intercanvi d'Experiències sobre l'ús de les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement a l'Aula

Jornades d'Intercanvi d'Experiències sobre l'ús de les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement a l'Aula

La Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa i la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat organitzen les Jornades d’Intercanvi d’Experiències sobre l’Ús de les Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement a l’Aula.

L’objectiu d’aquestes Jornades és donar a conèixer i compartir les bones pràctiques docents que utilitzen tecnologies d’aprenentatge i coneixement amb l’alumnat dels centres educatius de les Illes Balears.

Per poder participar a les Jornades, a través de la presentació d’experiències, cal que faceu arribar al correu electrònic del Servei d’Innovació Educativa (sie@dgice.caib.es) la fitxa que us trametem, adjunta, abans del 10 de gener de 2017.

Cada presentació disposarà de 15 minuts per poder plantejar la seva experiència docent. El procés de selecció el durà a terme la comissió tècnica de les Jornades, que triarà fins a un màxim de vint experiències. La relació d’experiències seleccionades es publicarà al web del Servei d’Innovació Educativa a partir del 24 de gener de 2017.

La convocatòria per a la inscripció a les Jornades per a tots els participants interessats es publicarà el 7 de febrer de 2017.