torna

Detall de la notícia

Imatge 2753530

El conseller d'Educació i Universitat visita la competició Balearskills a l'IES Juníper Serra

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, acompanyat de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, del director general d’Ocupació i Economia, Llorenç Pou i de la directora de l’IES Juníper Serra, Joana Barcelò ha visitat avui la competició Balearskills a l’IES Juníper Serra de Palma. En el decurs de la visita el conseller ha aprofitat per mantenir una reunió amb els empresaris patrocinadors de Balearskills, a on els ha agraït la seva col·laboració.  

L’objectiu d’aquestes proves on participen 60 alumnes de 22 centres de les Illes Balears, és la competició dels alumnes de formació professional de diferents especialitats a partir de proves pràctiques dissenyades pels coordinadors de cada modalitat.

Balearskills té com finalitat promocionar, potenciar i fer difusió de la formació professional, així com impulsar els estudis de formació professional i difondre les bones pràctiques dels alumnes als centres educatius i en la societat en general. Entre aquests objectius, és una part fonamental potenciar la relació entre els centres educatius i les empreses i també proporcionar un punt de trobada entre l’alumnat, el professorat i les empreses relacionades amb el seu sector.

Balearskills continua fins el divendres, demà és el torn de les modalitats d’Estètica i Perruqueria a l’IES Francesc de Borja Moll a Palma i el divendres, tanquen la competició les modalitats de Suport de xarxes i Aplicacions web a l’IES Manacor.

S’ha de destacar que els cicles formatius de grau mitjà LOE que s'imparteixen en modalitat presencial als centres públics i als centres integrats, excloent-ne els cicles temporalitzats i els de modalitat dual, són ensenyaments cofinançats pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de les Illes Balears 2014-2020.

La competició Balearskills permet designar als alumnes que han de representar les Illes Balears al campionat Spainskills, que està previst que es realitzi a Madrid de l’1 al 4 de març de 2017.