torna

Detall de la notícia

Imatge 2752426

Cursos de llengua catalana per a pares i mares no catalanoparlants

El Govern de les Illes Balears ha convocat cursos de llengua catalana orientats específicament als pares i mares no catalanoparlants d’alumnes d’educació infantil, primària i secundària de tots els centres de les Illes Balears.

La proposta inicial és que els cursos es facin als mateixos centres on els pares i mares tenen matriculats els fills. L’objectiu és que els inscrits assoleixin coneixements bàsics de català per poder comunicar-se en situacions senzilles i ajudar els fills en el seu aprenentatge.

Els cursos, de 40 hores de durada, començaran la setmana del 9 de gener i acabaran la setmana del 10 d’abril. El preu són 30 euros i tenen dret a una reducció del 50 % les persones desocupades, jubilades o pensionistes, membres de família nombrosa, discapacitades i les que estiguin en possessió del Carnet Jove Europeu.

Tot i que el termini de preinscripció als cursos va acabar el 16 de novembre, el termini per pagar i fer efectiva la inscripció acaba el 25 de novembre. Les persones interessades s’han d’adreçar directament al centre dels seus fills per informar-se’n i inscriure’s.

Aquests cursos estan organitzats per la Direcció General de Política Lingüística, mitjançant l’Institut d’Estudis Baleàrics, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Universitat.

Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea de Llengua de l’Institut d’Estudis Baleàrics (C. d’Alfons el Magnànim, 29, 1r, porta 3. Tel.: 971 17 76 04. A/e: ensenyament@iebalearics.org).