Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Traspàs de competències del Pla de Formació Lingüística i Cultural (FOLC)

Traspàs de competències del Pla de Formació Lingüística i Cultural (FOLC)

Darrera actualització: Thu Nov 03 08:27:51 CET 2016

Des de dia 1 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, la Conselleria d’Educació i Universitat ha assumit les competències relatives al Pla de Formació Lingüística i Cultural (FOLC), que durant el curs acadèmic 2015-2016 havia gestionat la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, a través de la Direcció General de Política Lingüística.

Per tant, per sol·licitar qualsevol tràmit referent a la titulació que cal tenir per fer classes de llengua catalana i en llengua catalana (informació d’equivalències d’estudis amb el FOLC, informació de cursos de FOLC, sol·licitud de títols de FOLC, etc.), les persones interessades s’han d’adreçar a la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat. Les dades de contacte són les següents:

Servei de Formació del Professorat

Equip DINAMICAT

Passatge de Guillem de Torrella, 1 (Geranis)

07002 Palma

Enllaç web: http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=2698965&coduo=944173&lang=ca

Tel.: 971 17 66 25

A/e: dinamicat@dgfpfp.caib.es

Prèviament, us heu d’assegurar de tenir el nivell de coneixements de llengua catalana corresponent. En aquest cas, per sol·licitar una equivalència del nivell de coneixements de català (A2, B1, B2, C1, C2 i LA), us heu d’adreçar a la Direcció General de Política Lingüística. Les dades de contacte són les següents:

Servei de Formació i Certificació de Coneixements de Català

C. d’Alfons el Magnànim, 29

07004 Palma

Tel.: 971 17 76 34

A/e: certificacio@dgpoling.caib.es

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears