torna

Detall de la notícia

Imatge 2696588

El conseller Martí March visita les obres de reforma al CEIP Coll d'en Rebassa

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March acompanyat de la directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez i del director general d’Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas ha visita avui les obres que s’estan realitzant al centre d’educació infantil i primària Coll d’en Rebassa de Palma.

Important reforma al CEIP Coll d’en Rebassa

Una important i necessària actuació en la que s’invertiran un total de 435.789, 97€ ja que el centre, construït al 1934 presentava importants deficiències que quedaran  esmenades una vegada finalitzin les obres.  

El projecte al CEIP Coll d’en Rebassa de Palma comprèn diverses actuacions que suposaran una amplia reforma del centre. Concretament:

- La millora de les instal·lacions generals de sanejament, electricitat i fontaneria de tot l’edifici

- La reforma de les cobertes planes de l’edifici amb aplicació d’una nova impermeabilització

- La instal·lació de rampes de supressió de barreres arquitectòniques

- La reparació dels ampits d’obra

- La substitució del tancament metàl∙lic sobre la part mitgera

- La reforma dels banys de l’edifici

- La anul∙lació de la fosa sèptica per sota del menjador

- La substitució del paviment i les fusteries

- L’eliminació de les piques existents a l’aula de logopèdia.

El projecte contempla també la reforma de la cuina amb una nova distribució i amb la dotació d’instal∙lacions d’electricitat, aigua i gas, i maquinaria. 

Aquest projecte es va tramitar per via d’urgència, les obres varen començar a inicis d’agost i el seu termini d’execució és de 6 mesos. S’ha aprofitat el període d’estiu per realitzar les actuacions que són incompatibles amb l’horari lectiu, de manera que només queda pendent la feina que es pot fer al mateix temps que hi ha classes als centres.

10 milions d’euros en infraestructures

El conseller ha destacat que aquest estiu s’estan fent 27 obres a totes les Illes i que l’objectiu de la Conselleria en el tema de les infraestructures és el de prioritzar aquelles que tenen una repercussió directa en el dia a dia dels alumnes i professors.

En el municipi de Palma la Conselleria ha invertit prop de tres milions d’euros en obres de reforma i millora de centres educatius. Des d’inici de legislatura s’hauran invertit en obres a totes les Illes gairebé 10 milions d’euros.