torna

Detall de la notícia

Imatge 2658170

La consellera de Salut, Patricia Gómez, es reuneix amb el Servei de Neurocirurgia de Son Espases, guanyador del premi a la millor comunicació oral en el I Congrés Internacional Neuroiberia

La consellera de Salut, Patricia Gómez, s’ha reunit avui amb el Servei de Neurocirurgia de l’Hospital Universitari Son Espases, guanyador del premi a la millor comunicació oral en el I Congrés Internacional Neuroiberia per l’estudi comparatiu d’un fàrmac per fer reseccions de tumors cerebrals més precises. A la reunió han assistit també la gerent de l’Hospital, Dolores Acón, i el director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia, Benito Prósper.

La consellera ha volgut donar personalment l’enhorabona a l’equip de neurocirurgia de Son Espases i a la seva gerent, així com conèixer més profundament l’estudi guardonat.

L’objectiu de l’estudi premiat és comparar els resultats d’un fàrmac comercial que s’utilitza per fer reseccions de tumors malignes més precises en el cervell per mitjà de la fluorescència juntament amb un altre amb el mateix principi actiu, preparat a l’Hospital.