Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

Cursos gratuïts d'anglès del nivell B2 i C1 per al professorat

Cursos gratuïts d'anglès del nivell B2 i C1 per al professorat

Darrera actualització: Thu Sep 22 14:46:23 CEST 2016

 

Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres, de 7 de juny de 2016, per la qual es convoquen cursos específics d’anglès de preparació per a l’obtenció del certificat dels nivells Avançat i C1 de les escoles oficials d’idiomes, dirigits als docents en actiu d’educació primària, educació secundària obligatòria i postobligàtoria i de formació professional dels centres públics de les Illes Balears.

NOVETAT: 

Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 13 de juliol de 2016 per la qual s’obre una nova convocatòria de matrícula als cursos específics d’anglès de preparació per a l’obtenció del certificat dels nivells Avançat i C1 de les escoles oficials d’idiomes, s’amplien els destinataris al quals van dirigits, es modifica l’oferta convocada i es determina un nou període de matrícula a la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 7 de juny de 2016 

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Les noves dates de matrícula són els dies 7 i 8 de setembre. Obert també als docents dels centres públics y privats concertats.

Les persones que hagin de realitzar la  prova d'anivellació  han d'accedir a aquest  enllaç  per a realitzar-la. La prova d'anivellació estarà activa  de dia 6 de setembre a les 00:00 hores fins a les 23:59.

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears