torna

Detall de la notícia

Imatge 2583634

La Conselleria d'Educació i Universitat treu a licitació obres per retirar l'amiant a tres centres de Menorca

La Conselleria d’Educació i Universitat continua amb el procés de retirada de l’amiant dels centres educatius de les Illes Balears. Avui surt publicat al BOIB la licitació d’obres de reforma per més de 158.000 euros per la retirada definitiva d’aquest material dels centres IES Josep Mª Quadrado, IES Mª Àngels Cardona i CEIP Mare de Déu del Toro, de Ciutadella a Menorca.  

El compromís adoptat per la Conselleria a l’inici d’aquesta legislatura contempla la retirada de tots els elements de construcció que continguin aquest material dels centres de totes les illes abans de que acabi la legislatura.  El pressupost per dur a terme aquestes obres és de més d’1,2 milions d’euros.

La licitació publicada avui al BOIB de la comunitat és per tres centres de Menorca - l’IES Josep Mª Quadrado, IES Mª Àngels Cardona i el CEIP Mare de Deu del Toro -  i consisteix en la substitució d’elements de cobertes de fibrociment amb amiant. Les obres tenen un termini d’execució de 10 mesos i la inversió prevista és de 158.084 euros.

Una vegada publicat al BOIB totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.