torna

Detall de la notícia

Imatge 2542451

L'Institut Balear de la Dona llença la campanya "Aturem les violències masclistes"

“Aturem les violències masclistes” és una campanya d’interès general. S’adreça a tota la població i vol mobilitzar tant la ciutadania com les institucions públiques, a través dels seus representants.

Per això, s’ha editat material per fer visible el nostre rebuig cap als agressors, per mostrar suport a les víctimes i perquè, entre tots, canviem conductes que justifiquin o tolerin aquests tipus de violències.

 

DIMARTS ÉS EL DIA!

S’ha triat un dia a la setmana per actuar, per mostrar que volem aturar les violències masclistes i per col·locar-nos una xapa que ho demostri. Aquesta xapa és un símbol que volem veure cada dimarts al carrer, a la feina, a les institucions públiques o als mitjans de comunicació.

Però això no és tot..., la campanya també s’ha de veure a les xarxes socials. Ens agradaria que els perfils de les principals institucions públiques i cadascun de nosaltres, de manera particular, canviàs o incorporàs al seu perfil la imatge de la campanya, la mà que simbolitza la unió contra les violències masclistes.

A banda de les xapes, que trobareu a les seus de les conselleries del Govern, consells insulars, Institut Balear de la Dona i Casal de les Dones, i properament a ajuntaments i qualsevol espai que vulgui sumar-se a la campanya, s’han elaborat punts de llibre que recorden què podem fer cada dia cadascun de nosaltres per prevenir les violències masclistes, i marquen de color tots els dimarts de l’any 2016.

I com que volem posar les coses fàcils, posam el material a la vostra disposició.

 

Voleu imprimir-lo i fer-ne més xapes? Us interessa fer una lona i penjar-la? En aquesta pàgina i al Facebook de l’Institut Balear de la Dona trobareu el material gràfic necessari per sumar-vos a la campanya.

 

Recordau que REBUIG, SEMPRE!

I CADA DIMARTS...

HO COMPARTIM

HO MANIFESTAM

HO MOSTRAM

 

Logo