Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la notícia

L'Institut Balear de la Dona llença la campanya 'Aturem les violències masclistes'

L'Institut Balear de la Dona llença la campanya "Aturem les violències masclistes"

Darrera actualització: Wed Jan 13 09:52:59 CET 2016

“Aturem les violències masclistes” és una campanya d’interès general. S’adreça a tota la població i vol mobilitzar tant la ciutadania com les institucions públiques, a través dels seus representants.

Per això, s’ha editat material per fer visible el nostre rebuig cap als agressors, per mostrar suport a les víctimes i perquè, entre tots, canviem conductes que justifiquin o tolerin aquests tipus de violències.

 

DIMARTS ÉS EL DIA!

S’ha triat un dia a la setmana per actuar, per mostrar que volem aturar les violències masclistes i per col·locar-nos una xapa que ho demostri. Aquesta xapa és un símbol que volem veure cada dimarts al carrer, a la feina, a les institucions públiques o als mitjans de comunicació.

Però això no és tot..., la campanya també s’ha de veure a les xarxes socials. Ens agradaria que els perfils de les principals institucions públiques i cadascun de nosaltres, de manera particular, canviàs o incorporàs al seu perfil la imatge de la campanya, la mà que simbolitza la unió contra les violències masclistes.

A banda de les xapes, que trobareu a les seus de les conselleries del Govern, consells insulars, Institut Balear de la Dona i Casal de les Dones, i properament a ajuntaments i qualsevol espai que vulgui sumar-se a la campanya, s’han elaborat punts de llibre que recorden què podem fer cada dia cadascun de nosaltres per prevenir les violències masclistes, i marquen de color tots els dimarts de l’any 2016.

I com que volem posar les coses fàcils, posam el material a la vostra disposició.

 

Voleu imprimir-lo i fer-ne més xapes? Us interessa fer una lona i penjar-la? En aquesta pàgina i al Facebook de l’Institut Balear de la Dona trobareu el material gràfic necessari per sumar-vos a la campanya.

 

Recordau que REBUIG, SEMPRE!

I CADA DIMARTS...

HO COMPARTIM

HO MANIFESTAM

HO MOSTRAM

 

Logo
  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears