torna

Detall de la notícia

Imatge 2483493

El director general d'Esports i Joventut exposa l'esborrany del Consell de Joventut a Formentera

Fromentera, dijous 15 d'octubre de 2015

El director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, ha realitzat avui la primera visita oficial a Formentera on s'ha reunit, al Centre Social Es Molí, amb la consellera de Benestar Social i Recursos Humans, Vanessa Parellada, i una tècnica del Consell Insular per presentar el primer esborrany per la recuperació del Consell de la Joventut de les Illes Balears.

L’objectiu de la trobada ha estat donar a conèixer els principals punts de l’esborrany i informar del procediment per presentar al·legacions a la normativa de creació, termini que finalitza el pròxim dia 11 de novembre de 2015.

La recuperació del Consell de la Joventut és un dels compromisos principals del govern per a retornar als joves un dels òrgans més importants de participació en el desenvolupament polític, econòmic, social i cultural de les Illes.

El director general d’Esports i Joventut també ha visitat el Poliesportiu Antoni Blanc on s’ha reunit amb el conseller d’Esports, Jordi Vidal, per establir els objectius en matèria esportiva. Els temes tractats han estat: la planificació del Pla de Valors que el govern vol posar en marxa durant l’any vinent, la formació dels esportistes i el Programa de Tecnificació.

Durant l’estada a Formentera, Gonyalons també ha visitat les instal·lacions de la Casa de Colònies de Formentera, únic centre públic juvenil de l’illa i que disposa de trenta-dues places per als joves.