torna

Detall de la notícia

Imatge 2402157

Primera setmana de feina dels nous directors generals de la Conselleria de Presidència

Els nous directors generals de la Conselleria de Presidència, Josep Claverol (Director General de Coordinació), Margalida Font (Director General de Relacions Institucionals i Acció Exterior) i Álvaro Gil i Amigo (Director General de Comunicació) es troben immersos en el primers dies de feina i d’acció de govern. Durant aquesta primera setmana cal conèixer als treballadors de la casa, posar les bases per a la coordinació dels equips de feina i dissenyar les línies tàctiques que desenvoluparan l’estratègia de governabilitat.

El Director General de Coordinació és Josep Claverol. Nascut l’any 1981, és diplomat en Podologia i llicenciat en Dret. Entre els anys 2009 i 2011 va ser Director General de Salut a l'Ajuntament de Palma.

Margalida Font és la Directora General de Relacions Institucionals i Acció Exterior. Professora de secundària i resident a Formentera, ha estat senadora, vicepresidenta segona del Consell Insular de Formentera i consellera de Benestar i Infraestructures. Serà la primera formenterenca en incorporar-se al Govern Balear.


El Director General de Comunicació és Álvaro Gil i Amigo. Nascut el 1980, és llicenciat en Periodisme i titulat en Comunicació Audiovisual per l'Institut Oficial de RTVE i va ser responsable de política als informatius Cadena SER local. Fins ara ocupava el càrrec de Director de Comunicació Digital del PSOE.