torna

Detall de la notícia

Imatge 2379544

SFM estableix horaris d'estiu a partir de l'1 de juliol

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) establirà a partir del proper dimecres 1 de juliol els horaris d’estiu per als mesos de juliol i agost.

A l’igual que l’estiu passat, els trens Exprés directes a Inca i Manacor no circularan durant els mesos de juliol i agost. Les línies de tren a Inca, sa Pobla i Manacor mantenen les freqüències de pas els dies laborables, és a dir cada 60 minuts, amb modificacions petites en les hores de pas des de Palma fins a Marratxí, i mantenint les mateixes hores de pas des de Marratxí fins a la resta de destinacions. Els serveis de tren a Inca, sa Pobla i Manacor els dissabtes, diumenges i festius es mantenen igual que la resta de l’any.

Pel que fa al metro, el servei de la línia de M2, de Palma a Marratxí, manté les 3 freqüències per hora però serà prestat per un metro i pels trens d’Inca i de sa Pobla, que faran aturades a totes les estacions.

La línia de metro M1, de Palma a la UIB, a l’igual que l’any passat, prestarà servei durant tot l’estiu, amb freqüències cada 30 minuts entre l’1 i el 17 de juliol, fins a les 15:35 h, i de 90 minuts de les 15:35 fins a les 19:45. Entre el 18 de juliol i el 31 d’agost, les freqüències seran cada 60 i 90 minuts, de les 6:35 a les 19:45 h en dies laborables i de les 6:35 fins a les 14:35 h els dissabtes.

Els horaris es poden consultar a les estacions i a la pàgina web www.trensfm.com, així com també a través del perfil de Twitter @sferroviarism.