torna

Detall de la notícia

Imatge 2228166

Històric: Concurs de pòsters i CLIP metratges de prevenció de consum de tabac en els joves, per als centres educatius de les Illes Balears.

La Direcció General de Salut Pública i Consum, en col•laboració amb l’Associació Espanyola contra el Càncer; la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats; la Gerència d’Atenció Primària; l’Associació Balear d’Infermeria Comunitària; el Col•legi Oficial d’Infermeria, i la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, convoca per al curs escolar 2014-2015 un concurs de pòsters i clipmetratges relacionat amb la temàtica de la prevenció del consum de tabac en els joves.

Poden participar en aquesta convocatòria tots els centres educatius de les Illes Balears que apliquin, en aquest curs escolar, qualsevol activitat programada de prevenció del consum de tabac amb els seus alumnes que cursin educació primària o secundària, amb les categories següents:


Categoria A: l’alumnat de 5è i 6è d’educació primària.
Categoria B: l’alumnat de 1r i 2n d’ESO.
Categoria C: l’alumnat de 3r i 4t d’ESO.

L’objectiu del concurs és implicar i fer partícips els joves de les Illes Balears en el disseny de material gràfic i audiovisual en la prevenció del consum de tabac, a partir de processos de reflexió crítica sobre els riscs derivats del consum de tabac i afavorir els missatges preventius entre iguals.


Si voleu més informació del concurs podeu telefonar al Pla d’Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (tel. 971 17 66 65)
http://padib.caib.es/sacmicrofront/contenido.do?idsite=352&cont=75878