torna

Detall de la notícia

Imatge 743404

Cita Prèvia - Centre de Salut

SERVEI DE CITA PRÈVIA PER INTERNET

A través de la web http://www.ibsalut.es es poden realitzar diversos tràmits telemàtics com:

* Sol·licitud de cita en el seu centre de salut
* Anul·lació de cites hospitalàries
* Actualització de les dades personals
* Canvi d'infermera/mèdic
* Sol·licitud/canvio targeta sanitària


SERVEI DE CITA PRÈVIA PER TELÈFON
(902 079 079 - 971 437 079)

Mitjançant  aquest servei tots els Centres de Salut d’Atenció Primària de les Illes Balears donen cita prèvia amb el seu metge del Centre de Salut, el seu pediatre, la seva infermera, l’odontòleg i les citacions per analítiques a través dels telèfons 902 079 079 i 971 437 079, que atén als ciutadans les 24 hores, 7 dies a la setmana, gràcies al servei automatitzat de cites. A més permet que els usuaris no hagin d’esperar per obtenir cita i en moments de  gran demanda assistencial facilita als ciutadans que obtenguin cita al Centre de Salut amb gran comoditat i des del seu domicili.

Així, aquest servei de Cita Prèvia, impulsat per les Conselleries de Salut i Consum, a través del Servei de Salut, i d'Innovació, Interior i Justícia, a  través de la Direcció General de Tecnologia i Comunicacions, facilita l’accessibilitat als ciutadans a la sanitat pública.

Les  cridades  són  ateses per un equip d’unes 70 persones entre tècnics, teleoperadors  i informàtics de Bitel en el seu centre de telefonades. El nombre de teleoperadors varia en funció de l’afluència prevista de cridades, amb un màxim de 47 operadors en les hores punta.