torna

Detall de la notícia

Imatge 1072704

La Mesa Audiovisual proposa José Manuel Ruiz per ser el nou director general d'IB3

El conseller de Presidència, Antonio Gómez, s’ha reunit aquest horabaixa amb representants de la Mesa Audiovisual a la seu de la Conselleria per avaluar la situació generada a IB3 amb l’anunci de dimissió del -fins dia 29 de febrer- subdirector de l’Ens, Jacobo Palazón, i escoltar propostes per ocupar el càrrec de director general, que s'ha de votar en en el Ple del Parlament de dia 6 de març. En aquest sentit, la Mesa ha proposat "per unanimitat" el nom del gerent de la Radiotelevisió de les Illes Balears, José Manuel Ruiz, que el conseller ha vist "amb bons ulls, a falta d'una decisió definitiva per part del Govern, que es produirà en un termini breu de temps".

El conseller Gómez ha valorat "positivament la reunió" així com el nom de la persona proposada, "perquè sabem del treball exemplar del senyor Ruiz a la gerència de l'Ens". En nom de la Mesa Audiovisual, els seus representants Jaume Rodríguez i Paco Berga han qualificat Ruiz "com la persona idònia" per ocupar el càrrec de director general "en aquests moments".

"No volíem una llista de candidats ni travesses. Es tracta d'elegit al més aviat possible el nou director i que es posi a fer feina tot d'una. Té un perfil de persona de gestió, un perfil econòmic, que ha de servir per posar al dia els comptes d'IB3", ha dit Rodríguez. "Ruiz és una persona que coneix qui és qui en el sector i que també coneix IB3", ha afegit Berga.