Logo del Govern de les Illes Balears

Detall actualitat informativa


Recerca Avançada

Actualitat informativa

Dia i hora d'emissió: 2017-09-14, 18:30:00
Tipus de comunicat: Previsions
Emissor: Direcció General de Comunicació

Previsions del Govern de les Illes Balears per a demà 

Hora: 9.15 h Acte inaugural i 11.00 h Atenció als mitjans
Lloc: PARC BIT - Centre Empresarial Son Espanyol.

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, clourà la cinquena edició de la Jornada Tècnica Meteoalerta sobre emergències produïdes per meteorologia adversa.
 
L’objectiu fonamental d’aquest fòrum és reforçar el coneixement sobre els efectes dels fenòmens meteorològics adversos per tal de millorar l’efectivitat de la gestió dels incidents generats com a conseqüència d’aquests fenòmens.
 
La jornada comptarà amb la participació de responsables de la Direcció General d’Emergències i Interior i de la Direcció General de Recursos Hídrics del Govern de les Illes Balears, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) i de la Direcció General de Protecció Civil i Emergències del Ministeri de l'Interior.
 
El director general d’Emergències i Interior, Pere Perelló, serà l’encarregat d’inaugurar la Jornada.

A causa de que s'han cobert totes les places per assistir a la Jornada Meteoalerta, totes les persones interessades en participar-hi que no s'han pogut inscriure, podran seguir les conferències online.

A partir de les 8:15 h. de demà estarà habilitat el link per poder seguir les conferències via online (es necessari registrar-se previament):
https://attendee.gotowebinar.com/register/7678628953936302337

Hora: 12.00 h
Lloc: Consolat de Mar

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Pilar Costa, informarà dels acords adoptats a la reunió del Consell de Govern.

Hora: 17.15 h
Lloc: Auditori de Can Ventosa. Av. Ignasi Wallis, 36. Eivissa

Aquest dissabte 16 de setembre, a les 21 h, se celebra en el centre cultural Can Ventosa d'Eivissa la final del certamen de Música per a Joves Intèrprets en la modalitat de Grups de Cambra del programa cultural Art Jove, que promou la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través d'IBJove. En aquesta final actuaran les tres formacions que es varen classificar a la semifinal d'Inca, els passats 16 i 18 de juny: Duet Sureda-Muñoz, Duo Demain i Psaiko Quartet.

Aquest divendres és la presentació a càrrec de la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, acompanyada del director de l'Institut Balear de la Joventut (IBJove), Joan Ferrà, el conseller d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa, David Ribas, el director insular d'Esports i Joventut, Fernando Gómez, i el tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa, Joan Ribas, a més del representant del Conservatori Professional de Música i Dansa d'Eivissa i Formentera, Miguel Falomir Goslin.

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears