Logo del Govern de les Illes Balears

Detall actualitat informativa


Recerca Avançada

Actualitat informativa

Dia i hora d'emissió: 2017-09-14, 12:08:00
Tipus de comunicat: Nota Informativa
Emissor: Conselleria d'Educació i Universitat

Educació treu avui a licitació les obres d’ampliació del Conservatori de Música i Dansa de les Illes Balears

El projecte té un pressupost de més de 600 mil euros, permetrà la retirada d’aules modulars al centre i té un termini d’execució de 3 mesos

La Conselleria d’Educació i Universitat mitjançant l’Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) ha publicat avui al BOIB la licitació de les obres d’ampliació del Conservatori Professional i Superior de Música i Dansa de les Illes Balears per 607.371 euros.
 
Un projecte d’ampliació que va presentar el passat mes de juliol l’IBISEC i que contempla una important actuació d’ampliació que quedarà totalment integrada a l’actual estructura de la seu del Conservatori de Música i Dansa de les Illes Balears i que llevarà les aules modulars del centre. L’obra compta amb un pressupost de més de 607 mil euros i un termini d’execució de 3 mesos. 
 
Es tracta d’una nova fase d’ampliació de l’edifici per donar resposta a les actuals necessitats del centre. Cal recordar que el primer projecte del Conservatori data de l’any 1997 i fou al 2009 quan es va escometre una segona fase d’ampliació amb un annex realitzat amb mòduls prefabricats amb aules de dansa, vestidors i banys. L’actual proposta d’ampliació llevarà aquests mòduls i donarà una solució definitiva al centre.         
 
Important actuació al Conservatori de Música i Dansa 
El projecte d’ampliació del Conservatori Professional i Superior de Música i Dansa de les Illes Balears amb un pressupost de 607.367 euros, contempla la construcció de 5 noves aules. Així com actuacions a la nova façana de la planta baixa de l’edifici i tancament de dos patis interiors del centre.
 
L’obra preveu les següents actuacions:
 

 • La construcció en planta baixa de cinc noves aules, dues destinades a dansa – de 100 i 90 metres, respectivament- i tres a aules teòriques, amb una superfície d’actuació total estimada de 377,40 m2.
 • També inclou el tancament dels dos patis ubicats a la planta baixa, que juntament amb els nous tancaments de les aules conformaran la nova façana en planta baixa de l’edifici.
Aquestes actuacions estan pensades per quedar totalment integrades a l’actual fisonomia de l’edifici. Per això el tancament de les noves aules es farà amb material esmaltat de color blau cobalt similar al de l’edifici original, a l’igual que l’aïllament que es realitzarà amb placa semirígida de llana mineral de roca i tancament interior de maó perforat gris ivori llis.
 
A les aules de dansa es recol·locarà la tarima de dansa actual de les aules del mòdul prefabricat i a les aules teòriques es col·locarà paviment tipus linòleum. 
 
La fusteria exterior serà d’alumini lacat amb trencament de pont tèrmic i les portes interiors d’accés a les aules seran portes acústiques de fusta pintada.  
 
Aquesta obra al Conservatori Professional i Superior de Música i Dansa de les Illes Balears té un pressupost de més de 607 mil euros i un termini d’execució de 3 mesos. Les previsions de la Conselleria apunten a poder començar les obres d’ampliació en els propers mesos.
 

Imatges adjuntes

 • Imatges del projecte

  Imatges del projecte
 • Imatges de l'ampliació prevista

  Imatges de l'ampliació prevista
 • Imatges de la previsió d'obres

  Imatges de la previsió d'obres
  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears