Logo del Govern de les Illes Balears

Detall actualitat informativa


Recerca Avançada

Actualitat informativa

Dia i hora d'emissió: 2017-09-14, 08:00:00
Tipus de comunicat: Previsions
Emissor: Direcció General de Comunicació

Previsions del Govern de les Illes Balears per avui

Hora: 9.30 h
Lloc: Seu de la Secretaria d'Estat de Funció Pública, C/ Santa Engracia, 7. MADRID

La consellera Catalina Cladera manté una reunió amb la secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado. Cladera assisteix acompanyada pel director general de Funció Pública i Administració Pública, Pedro Jiménez. A la reunió s'abordarà el procés de regularització del personal interí de les administracions públiques.

Hora: 11.00 h
Lloc: sala de premsa Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat. (La Palma, 4)

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, acompanyat del director general de Mobilitat i Transports, Jaume Mateu, presentarà la diagnosi de mobilitat de les Illes Balears, que fa una radiografia de com ens movem a les Illes. Aquest document és clau com a punt de partida del primer Pla Director Sectorial de Mobilitat de les Illes Balears.

Hora: 11.30 h
Lloc: sala de premsa del Palma Arena. C/ de l'Uruguai, s/n. Palma

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports i la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears signen un acord per treballar conjuntament per a la inclusió social a través de l'activitat esportiva, que inclou una nova línia d'ajuts. El signen la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, i la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, en presència del director general de Planificació i Serveis Socials, Andreu Horrach, i el director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons.

Hora: 12.30 h
Lloc: Biblioteca Pública Can Sales. Plaça de la Porta de Santa Catalina, 24. Palma.

La Fundació Vicenç Ferrer (FVF) a Balears posa en marxa el projecte Mata Ombres amb motiu de la celebració dels 50 anys de feina a la Índia. Una acció artística sense precedents en la qual hi participen 15 artistes plàstics i visuals de les Illes Balears que amb les seves obres donen veu a les comunitats vulnerables i excloses del sud de la Índia.

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, assisteix a la presentació de la iniciativa, acompanyada d'Isabel Pizá, delegada de la FVF a Balears i Antoni Torres, comissari de Mata Ombres, amb la presència de part dels artistes.
 
Hora: 13.00 h
Lloc: Seu del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, C/ Alcalà, 7. MADRID

La consellera Catalina Cladera es reuneix amb el ministre d'Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro. Cladera estarà acompanyada pel director general de Pressuposts i Finançament, Joan Carrió, i per la directora de l'Agència Tributària de les Illes Balears, Maria Antònia Truyols. La trobada se celebra a resultes de la reunió del passat 26 de juliol, per seguir avançant cap a un acord per a la promulgació d'una nova llei del Règim Especial de les Illes Balears. 

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears