Logo del Govern de les Illes Balears

Detall actualitat informativa


Recerca Avançada

Actualitat informativa

Dia i hora d'emissió: 2017-08-30, 10:03:00
Tipus de comunicat: Nota Informativa
Emissor: Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

El conseller Negueruela es reuneix amb l’Associació Balear d’Indústries de la Carn (ASOBIC)

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, acompanyat del director general de Política Industrial, Manuel Porras, ha rebut la nova Junta Directiva de l'Associació Balear d'Indústries de la Carn (ASOBIC). Han acudit a la reunió la presidenta d’ASOBIC, Margalida Obrador, i el seu vicepresident, Sebastià Cruellas.
 
Ambdues parts han posat de comú les necessitats del sector i han acordat treballar conjuntament en iniciatives que afavoreixin el desenvolupament de les empreses càrnies de les illes, com per exemple amb els ajuts de la Conselleria en matèria de renovació i modernització de maquinària industrial, amb subvencions de fins a 30.000 euros.

En aquesta línia, Negueruela ha destacat la qualitat i la tradició de la producció càrnia balear, un producte local que alhora que s’identifica amb la terra, fomenta el consum intern i dinamitza el teixit empresarial de la Comunitat. 
 

Imatges adjuntes

  • El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, acompanyat del director general de Política Industrial, Manuel Porras i la presidenta d’ASOBIC, Margalida Obrador, i el seu vicepresident, Sebastià Cruellas.

    El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, acompanyat del director general de Política Industrial, Manuel Porras i la presidenta d’ASOBIC, Margalida Obrador, i el seu vicepresident, Sebastià Cruellas.
  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears