Logo del Govern de les Illes Balears

Detall actualitat informativa


Recerca Avançada

Actualitat informativa

Dia i hora d'emissió: 2017-08-07, 15:41:00
Tipus de comunicat: Nota Informativa
Emissor: Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

El conseller Negueruela coneix de primera mà l'evolució d'una startup innovadora en matèria d'estalvi ecològic

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela,  ha rebut la visita de Christian Gómez, propietari de Naturcar, empresa que aposta per sistemes ecològics i la no utilització d'aigua per dur a terme la seva activitat: el rentat de cotxes, sofàs i tot tipus de tapisseries, segons ha explicat el seu propietari, que com a emprenedor  ha passat per l'assessoria del Institut d’Innovació Empresarial (IDI), entitat adscrita a la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

Christian Gómez ha recalcat en la seva reunió amb el conseller que la seva empresa aposta per un model de negoci sostenible i innovador, amb productes biodegradables certificats per la UE i envasos 100% reciclables. El servei a més és personalitzat, ja que Gómez es trasllada al domicili dels seus clients.

El conseller Negueruela ha indicat que  la col·laboració i treball d'assessorament amb Naturcar a través del IDI és un bon exemple del que pretén el Institut d’Innovació, l'impulsar la autoocupación, amb un acompanyament  als emprenedors, i també fomentant la innovació, com es pretén amb  el concurs de startups innovadores, que es va desenvolupar en la passada edició de la Fira Nàutica de Palma.
 

Imatges adjuntes

  • El conseller atén les explicacions del propietari de Naturcar

    El conseller atén les explicacions del propietari de Naturcar
  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears