Logo del Govern de les Illes Balears

Detall actualitat informativa


Recerca Avançada

Actualitat informativa

Dia i hora d'emissió: 2017-07-31, 14:23:00
Tipus de comunicat: Nota Informativa
Emissor: Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

El Consell de Mallorca cedeix al Govern la caseta dels peons caminers des Trenc per al Parc Natural  

\ L’edifici es convertirà en un centre d’informació i logística del Parc Natural des Trenc-Salobrar de Campos   
\ L’espai ha estat reformat en els darrers anys; se n’han rehabilitat les teulades i la instal·lació elèctrica

 
El Consell Insular de Mallorca ha cedit la caseta dels peons caminers des Trenc al Govern de les Illes Balears a fi que passi a formar part del Parc Natural des Trenc-Salobrar de Campos, en un marc de col·laboració entre ambdues administracions.
 
Així ho han anunciat el president del Consell, Miquel Ensenyat, i el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, que avui han visitat l’edifici amb les conselleres insulars de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i Medi Ambient, Sandra Espeja.
 
Vidal ha agraït el gest al Consell i ha avançat que aquestes instal·lacions “tendran ara una segona vida”, amb la conversió “com a centre d’informació per als visitants del Parc Natural i com a punt de logística per als treballadors de l’espai natural protegit: equip directiu, tècnic i brigades de l’Institut Balear de la Natura (Ibanat)”.
 
Enguany, ha recordat Vidal, ja es fan “les primeres passes de gestió del Parc, amb informadors a la platja i una embarcació que vigila el fondeig sobre la posidònia”, a les quals s’afegeix ara aquest punt estratègic.
 
En la mateixa línia s’ha manifestat Ensenyat, que ha subratllat que es tracta “d’un punt de col·laboració entre institucions” i ha detallat que la caseta ha estat reformada fa poc i ara queda a disposició del Govern de les Illes Balears, “que ajudarà en la gestió” del Parc Natural des Trenc-Salobrar de Campos.
 
El president del Consell Insular de Mallorca també ha recordat que "la caseta estava en mal estat i ha hagut de ser reformada: s’han fet obres a la teulada, s’han adequat els espais i s’han fet les instal·lacions elèctriques noves, amb la qual cosa s’ha convertit en un espai idoni per al Parc".
 

Imatges adjuntes

  • La caseta de peoners caminers que el Consell Insular de Mallorca cedeix al Govern de les Illes Balears

    La caseta de peoners caminers que el Consell Insular de Mallorca cedeix al Govern de les Illes Balears
  • Fotografia davant la caseta

    Fotografia davant la caseta
  • Fotografia davant la caseta

    Fotografia davant la caseta

Talls de veu adjunts

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears