Logo del Govern de les Illes Balears

Detall actualitat informativa


Recerca Avançada

Actualitat informativa

Dia i hora d'emissió: 2017-07-05, 16:31:00
Tipus de comunicat: Nota Informativa
Emissor: Direcció General d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus

Una representació dels centres ecoambientals participa al III Simposi de professorat. Escoles cap a la sostenibilitat   

\ En aquesta ocasió hi han assistit sis docents de cinc centres educatius que participen en el Programa de Centres Ecoambientals i el coordinador del Programa
\ En la trobada s’han intercanviat experiències ambientals dels centres educatius participants procedents d'onze comunitats autònomes i s’ha fet un debat sobre l'educació ambiental

Els dies 3, 4 i 5 de juliol ha tingut lloc el III Simposi de Professorat. Escoles cap a la Sostenibilitat, que ha tingut lloc al Centre Nacional d’Educació Ambiental (CENEAM), a la localitat segoviana de Valsaín.

Gràcies a la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca i la Conselleria d'Educació i Universitat, sis docents de cinc centres de les Illes Balears han pogut ser presents a aquest Simposi, en el qual s’han intercanviat experiències ambientals dels centres educatius participants procedents d'onze comunitats autònomes i s’ha fet un debat sobre l'educació ambiental en els nostres dies.
 
Es tracta de la segona vegada que els centres de la comunitat autònoma hi participen des que el Govern de les Illes Balears forma part d'ESenRED, una xarxa estatal de xarxes de centres educatius sostenibles no universitaris promoguda per iniciativa d'administracions públiques.
En aquesta ocasió hi han assistit sis docents de cinc centres educatius que participen en el Programa de Centres Ecoambientals i el coordinador del Programa. Els centres seleccionats per assistir-hi han estat l’IES Manacor, l’IES Felanitx, el CC Sant Josep Obrer, el CEIP Els Molins i l’EI Ses Païsses (Eivissa).
 

Imatges adjuntes

  • Imatge del III Simposi Simposi de Professorat. Escoles cap a la Sostenibilitat  

    Imatge del III Simposi Simposi de Professorat. Escoles cap a la Sostenibilitat  
  • Imatge del ​III Simposi Simposi de Professorat. Escoles cap a la Sostenibilitat 

    Imatge del ​III Simposi Simposi de Professorat. Escoles cap a la Sostenibilitat 
  • Imatge del ​III Simposi Simposi de Professorat. Escoles cap a la Sostenibilitat 

    Imatge del ​III Simposi Simposi de Professorat. Escoles cap a la Sostenibilitat 
  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears