Logo del Govern de les Illes Balears

Detall actualitat informativa


Recerca Avançada

Actualitat informativa

Dia i hora d'emissió: 2017-06-25, 12:06:00
Tipus de comunicat: Nota Informativa
Emissor: Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

Els guanyadors del I Concurs de Fotografia Submarina de Cabrera viuran una experiència singular al Parc Nacional  

\ Deu persones participaren en el concurs emmarcat en el 25è aniversari de la declaració del Parc Nacional
\ Una vintena de fotografies que els participants han presentat al concurs s’exposen a l’Aula de la Mar fins al 30 de juny


Els tres guanyadors del I Concurs de Fotografia Submarina del Parc Nacional Maritimoterrestre de l’Arxipèlag de Cabrera viuran una experiència singular per a dues persones, que inclou el trasllat, l’estada d’una nit al refugi del Parc i una excursió guiada exclusiva. Els afortunats són el primer, el segon i el tercer classificats del concurs: Xavier Mas, Javier Atero i Juan Manuel Forteza.
 
Els premis s’han entregat aquest dijous a l’Aula de la Mar, on la vintena de fotografies presentades en el marc dels actes commemoratius del 25è aniversari de la declaració del Parc Nacional romandran exposades fins al 30 de juny.
 
La resta de participants no han marxat amb les mans buides, ja que s’enduen material divulgatiu del Parc i una visita gratuïta al Centre d’Interpretació, situat a la Colònia de Sant Jordi.
 
Els encarregats d’entregar els premis han estat la directora del Parc Nacional, Maria Francesca López; el director general d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó, i la tècnica de l’Institut Balear de la Natura (Ibanat) i jurat del concurs, Patricia Arbona, que ha destacat “l’alt nivell de les fotografies”.
 
López, de la seva banda, ha remarcat els “beneficis per als fons marins de Cabrera que ha representat la protecció de l’arxipèlag amb la declaració de Parc Nacional”, i ha agraït als participants “la tasca de divulgació que s’aconsegueix amb les fotografies, que acosten la riquesa de Cabrera a tothom” perquè, ha recordat, “per estimar i conservar, primer s’ha de conèixer”. 
 
 

Imatges adjuntes

  • El director general Sebastià Sansó; la directora del Parc Nacional de Cabrera, Maria Francesca López y la tecnica de l'Ibanat, Patricia Arbona

    El director general Sebastià Sansó; la directora del Parc Nacional de Cabrera, Maria Francesca López y la tecnica de l'Ibanat, Patricia Arbona
  • El segon guanyador, David Atero

    El segon guanyador, David Atero
  • El tercer guanyador, Juan Manuel Forteza

    El tercer guanyador, Juan Manuel Forteza
  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears